Beoordelingen van Boss Restaurant Zuidoostbeemster

Recente recensies

5.0
Ron
5 oktober 2022

Altijd goed eten😋

Evert Hennis
3 oktober 2022
Joosten
25 september 2022

Heerlijke sushi! Vaker besteld en ook ter plekke gegeten. Jammer dat er gisteren niet bezorgd werd, verder geel erg goed.

D
22 september 2022

Heerlijke verse sushi gegeten! Echt top, een echte aanrader.

Nadine Bonneveld
21 september 2022

Heb 4x biefstuk met zwarte peper besteld maar zaten rauwe stukken in vervolgens me 2 zoons erg last van hun buik en lopen leeg

Marisca de Vries
15 september 2022

Helaas was de patat afgekoeld.

Albertsma
10 september 2022

Makis en rolls waren prima, Poke bowl karig en miste ingrediënt, zalm sashimi wisselend. Helft was prima, andere stukken miste smaak. Eerdere ervaring was heel goed, helaas deze keer iets minder

Anoniem
4 september 2022

Heerlijk verse sushi gegeten! Een echte aanrader.

Natascha
4 september 2022

Perfect op tijd, perfecte kwalititeit !

Els Verkaik
1 september 2022

Alles was weer prima in orde, helaas zaten er alleen geen stokjes bij het eten.

Marisca
31 augustus 2022

Wederom heerlijk gegeten

Irma Joosten
20 augustus 2022

Heerlijke sushi, snelle levering!

Danny. S
20 augustus 2022

Op tijd, bezorging met een glimlach, en lekker eten. Top!

Wit
16 augustus 2022

Normaal gesproken altijd zeer tevreden. Echter, nu miste de avocado in een Poke Bowl

D
13 augustus 2022

Weer zeer lekkere sushi gegeten! Een echte aanrader!

EJB
8 augustus 2022
Anoniem
2 augustus 2022

Super heerlijke verse sushi! Een echte aanrader!

Karin
31 juli 2022

Top bezorging en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
31 juli 2022

Super vers en heerlijk!!

D
18 juli 2022

Heerlijke sushi! Vers en super smakelijk!

Sebastiaan
16 juli 2022
Marianne
15 juli 2022

Sushi was warm. Jammer want altijd gewoon goed.

Mariska
15 juli 2022

Heerlijk, zoals altijd en vriendelijk personeel.

michael van bruggen
12 juli 2022

wij vonden het eten matig!

Ruud Koopman
9 juli 2022

Heerlijk gegeten. Alle gerechten waren heerlijk vers en op smaak.

Bea
6 juli 2022
EJB
30 juni 2022
Angela
28 juni 2022

Snel bezorgd en genoten!

Sebastiaan
19 juni 2022
Sami
18 juni 2022

Toppppp kwaliteit!!!!

Erik
4 juni 2022

Perfect snel in huis en heel goed warm gehouden en net zo lekker als in het restaurant. Top service.

Jamie
4 juni 2022

Bezorging in 15 minuten , super lekker!

Jose Jansen
1 juni 2022

Lekker vers

Paul
31 mei 2022

Heerlijk gegeten! Volgende keer gewoon weer in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.td.
30 mei 2022

Het eten was erg smaakvol, alleen de warme gefrituurde gerechten hebben tegen de sushi aangezeten, waardoor de sushi warm was.

D. Folten
30 mei 2022
Jacqueline
26 mei 2022

Heerlijke poke bowl, met ruime keuze aan ingrediënten zelf samen te stellen, wat sushi en de gebakken banaan besteld. Zoals altijd echt vers, en de gebakken banaan knapperig. Goede prijs-kwaliteit. Vlotte bezorging

Hogenkamp
21 mei 2022

Super snel en erg lekker allemaal

Lisette
17 mei 2022

Snelle service, en echt heel lekker gegeten!

Els Verkaik
16 mei 2022

Alles was lekker behalve de tonijn, die zag er niet zo mooi uit en zat geen smaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rina Veerman
15 mei 2022

Alles was extra super top. Had alleen 1 minpunt. Het eten was koud bij aankomst. Dat was wel echt jammer. Misschien kunnen jullie daar een oplossing voor verzinnen als er wat verder weg bezorgd moet worden.

Henneke
9 mei 2022
Cindy
7 mei 2022

Thuis laten bezorgen bevalt toch beter. Laatst hebben we een keer binnen gezeten, toen werden we in veel te krap hoekje gestopt (medewerkers weten ervan, maar kunnen er verder niets mee) en gevaarlijk hoekje! Mijn 3-jarige stopte haar eetstokje in het stopcontact! Uiteraard wat van gezegd, maar ook daar konden de medewerkers niet veel mee, het hoekje is eigenlijk bedoeld voor personeel. Ik vond het inlevingsvermogen uitermate slechten en niemand mag in zo'n krap hoekje gepropt worden! Zeg dan gewoon dat je vol zit!

Marie lugtenborg
7 mei 2022

Goede kwaliteit, verzorgde schalen, vers en makkelijk te bestellen en af te halen

EJB
3 mei 2022
Eva van Amson
2 mei 2022

Uitsluitend lof! Heerlijke sushi en stipte bezorging. Top.

Pieter Bais
2 mei 2022

Was erg lekker morgen komen we weer genieten

Sijmen Tol
24 april 2022

10

Marije
17 april 2022

De sushi is fantastisch! Echt een aanrader! Voor de familieleden die geen sushi lusten hadden we patat besteld. Dat was koud en te hard gebakken. Ook de bitterballen waren niet warm. Helaas... De patat is niet goed verpakt en waarschijnlijk te lang onderweg. Volgende keer bestellen we geen patat en bitterballen meer...

tijske
16 april 2022

het eten was klaar toen we het kwamen ophalen en het was nog een beetje warm dus super lekker

Kitry
14 april 2022

Eten afgehaald. Waren er ruim voor de afgesproken tijd, alles stond al klaar. Dus de warme gerechten, tja, die waren inmiddels behoorlijk afgekoeld. Zonde!! Zijn we eigenlijk niet zo gewend.

Tineke
12 april 2022

Heerlijk gegeten.

Frank
9 april 2022

Bijna alles weer lou . Was voor ons de laatste keer voor deze prijs verwacht dan wel betere kwaliteit zo zonde

Lien
3 april 2022

Heerlijk!

Marijke Henneke
1 april 2022
Sharon
30 maart 2022

Stipt op tijd! En weer zo lekker vers!

Louis van Beek
29 maart 2022

Porties waren bij sommige gerechten aan de kleine kant. Gerechten waren snel afgekoeld. De vleesgerechten waren erg lekker en smaakvol.

Debby
28 maart 2022
Arendse
23 maart 2022

Bezorger was 40 minuten later dan restaurant aangaf. De mini loempia's waren lauw en slap. De sushi rollen waren dunner afgesneden als je normaal zou verwachten, dit was een tegenvaller, lijkt net of jullie meer porties uit een rol moeten halen. In het sushi box zaten 9 rollen met kokos dit is echt niet lekker. Jammer we hadden andere kwaliteit van jullie verwacht.

Leon
22 maart 2022

De lekkerste sushi van Purmerend!

Hogenkamp
10 maart 2022

Prima eten en goed verpakt en vooral op tijd

Noor Groen
2 maart 2022

Normaal geen probleem en tevreden. Nu was alles koud en duurde bezorging redelijk lang. Ook 1 product te weinig( 1 van 10 miste).

Wim Niet van der
27 februari 2022

Op afgesproken tijd. Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie
26 februari 2022

Goede kwaliteit

Thea Georgiades
24 februari 2022

Helaas viel het erg tegen ,we zijn altijd super tevreden, maar deze keer hele smalle stukjes die uit elkaar vielen. Heel jammer, smaak was prima.Maar was een teleurstelling

Marijke
22 februari 2022
Mary
20 februari 2022

Genoten van de sushi en steak. Vers, goed bereid, heel smaakvol!

Anna
14 februari 2022
Marjon
13 februari 2022

altijd goed 👍

Linda
7 februari 2022

Heerlijk, as always!

Anne
5 februari 2022

Heerlijk gegeten.

Marjon Hoevenberg
4 februari 2022

Het eten was weer top zo als altijd !

Pokébowl lover
1 februari 2022

Ik ben gek op pokébowl. Voor het eerst de pokébowl van Boss uitgeprobeerd. Ideaal dat je hem helemaal op maat kunt samenstellen met je favoriete groenten, vis/vlees en saus/topping. De smaak is helemaal top. De afhaalverpakking is ook handig.

Wit
26 januari 2022

Bezorging zeer snel! De poke bowl heeft een nieuwe verpakking. Maar er zit veel minder in van wat je kiest, dus minder komkommer, avocado zalm etc. Jammer.

Marije
25 januari 2022

Heerlijke sushi super snel bezorgd!

Martijn van Gelderen
25 januari 2022
Floris
18 januari 2022

Bezorging was stipt op tijd en het eten was zoals altijd weer super!

Marianne
17 januari 2022

Het was weer heerlijk!

Bob
17 januari 2022

Erg lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. Lourdelle
17 januari 2022
Tineke
17 januari 2022

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
14 januari 2022

Eten was lekker maar het warme eten was koud bij aankomst. Jammer.

Jona
14 januari 2022

Lekkere sushi, snel gebracht en vriendelijke bezorger.

Munira
14 januari 2022

Alles viel uit elkaar en er zat bij de tonijn nog een stuk graat en huid.

Karin
12 januari 2022

Het was weer heerlijk! Alleen ik vond de soyasaus deze keer echt veel te weinig Verder top!

D Bien
12 januari 2022

De soep was warm, de garnalensalade een flinke hoeveelheid en de sushi was voortreffelijk! De bezorging was ook heel snel en op tijd. Dank je wel!

Lien
10 januari 2022

Een half uur na online bestelling een schaal heerlijke sushi thuisbezorgd. Echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
9 januari 2022

Super lekker. En hele snelle bezorging, echt top

Wim
9 januari 2022

Op afgesproken tijd bezorgd en als altijd erg lekker!

M Hornkamp
8 januari 2022
rein
7 januari 2022

Helemaal tevreden met Boss! Snel en lekker : )

Frabk
7 januari 2022
Tineke
5 januari 2022

Lekker gegeten en alles was goed.

Ca
3 januari 2022

Zoals altijd, overheerlijk!!

Jordy
1 januari 2021

Heel goed. Stond netjes klaar. Goede kwaliteit. Heerlijk gegeten. Dank u wel.

Laura
30 december 2021

Gewoon altijd goed! Ik rij ervoor een heel eind om maar het is altijd de moeite waard!

Monica Davidson
29 december 2021
Chantal
28 december 2021
Debora
27 december 2021

Heerlijk eten, prachtig geserveerd in mooie schaal. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
26 december 2021

Goede sushi en heerlijke warme gerechtjes. Ruim voor de verwachtte bezorgtijd gebracht, dat kwam goed uit met de kindjes! 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha Kemme-Mulder
25 december 2021

Het was lekker, maar wel veel dikke hompen rijst en hele dikke plakken sashimi, smaak was verder lekker.

Joop
24 december 2021

Was weer heerlijk

Marijke
24 december 2021
P.R.
23 december 2021

Nvt

Eduard Floran Derijcke
23 december 2021

We waren en zijn erg tevreden! Bedankt!

Frank
23 december 2021

Iedere keer weer geweldig!

Yvonne
21 december 2021

Goed & vers. Nette rollen. Komkommer was heerlijk en lekkere salade erbij. Voor herhaling vatbaar!

yvonne
21 december 2021

De bestelling kwam precies op tijd, eten was nog warm en het was erg lekker. Tien minuten van te voren nog een mail gehad dat de bestelling onderweg was. Prima geregeld.

Suus
19 december 2021

Weer heerlijk vers sushi gegeten!! Wat een aanrader!

Wim
19 december 2021

Makkelijk besteld, op afgesproken tijd geleverd en heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Duijkers
19 december 2021

Prima service!

Sandra
19 december 2021

Altijd vriendelijk en goed bereid!!

Peter
18 december 2021

Sushi was heerlijk!!! Alleen de patat was super slap, misschien beter om dit in een papieren zak te doen ipv een plastic bak?

Robert De Boer
17 december 2021

Snel en netjes geleverd. En heel lekker!

Mona
17 december 2021

Perfecte sushi en keurig bezorgd

Rene
12 december 2021
Anouk Meijer
12 december 2021

Heerlijk gegeten. Alles gekregen wat er was besteld. 2e keer deze week kwartier te laat bezorgd.

Frank
11 december 2021
Ronald
11 december 2021
Astrid
10 december 2021

Heerlijk gegeten

Rolf
10 december 2021

Bezorging was op zich prima, snel en mooi op tijd maar eten was bijna koud. Het eten was daarom ook wat minder, koude slappe friet maakt je niet blij. Daarnaast waren de hapjes natuurlijk standaard en kant en klare diepvries producten dus daar zat geen verrassing in. Maar dat is ook logisch gezien de prijs.

Kitty
7 december 2021

Iets later bezorgd dan verwacht. De sushi was prima, de warme spullen helaas redelijk afgekoeld.

A. Hoekstra
6 december 2021

Ruime keuze. Goede communicatie. Optijd bezorgd en het deel warme eten was ook warm bij bezorging, top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
5 december 2021

Vers en erg smakelijk

Bert
5 december 2021

bestelde eten was smakelijk, en precies op het afgesproken tijdstip stond het klaar, het enige wat ontbrak maar dat was mijn eigen schuld ! was de Kikkoman sojasaus, ik was vergeten dit te bestellen! misschien het het mogelijk om dit standaard bij een bestelling Sushi te leveren? dus mijn eigen fout maar mee denken is fijn, Over het eten kan ik simpel zijn vers en goed klaargemaakt Top! Met gr Bert

A.J. Sleeking
4 december 2021

Bestelling stond keurig klaar voor afhalen; maar het was ook erg stil (18.30). Eten was goed warm/koud en weinig op aan te merken. Helaas bevatten de lams-spiesen relatief veel harde stukken. Zonde. Prijzen zijn nog steeds stevig.

Korrie
3 december 2021

Keurig op de afgesproken tijd, en heerlijk eten

Ilona Klopping
3 december 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk en super snel. Het gezelschap maakte het nog leuker en lekkerder

Carla van Dijk
3 december 2021

Heerlijk sushi en super snelle bezorging

Fam. Wesseling
28 november 2021

Wij zijn vaste klant en altijd tevreden. Echter vandaag niet. Kwart over zes eten besteld met het verzoek om om half acht te bezorgen. Eten kwam rond acht uur en was koud. We hebben het eten deels opnieuw op moeten warmen waardoor het minder lekker was en we minder gezellig aan tafel konden. Jammer!

Anne
27 november 2021

Precies op tijd geleverd en goede sushi!

Penelope
25 november 2021
Brigitte
25 november 2021

Snel,lekker en een beleefde bezorger!!

Jacq
19 november 2021

Prima sushi, altijd goede kwaliteit, vers, rijst erg goed, ook de yakitori en garnalenspiesjes zeer smakelijk. En prijs /kwaliteit is prima in orde.

Brand
16 november 2021

1 flesje soya saus voor 30 stuks vind ik persoonlijk te weinig. Dus bij de opmerkingen bij de bestelling vul ik in: graag 1 extra En dat word altijd super geregeld

Guido
16 november 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Ronald
14 november 2021
Anna
14 november 2021

Was weer erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
10 november 2021

Prima sushi. Warme gerechten waren bij thuiskomst (

M. Vergay
10 november 2021

Wij vonden het heerlijk heerlijk.

Melissa
8 november 2021
Yvonne
2 november 2021

Wij bestellen minimaal 1x per week via thuisbezorgd of op de webshop. Ik vind het niet kunnen dat er dan gezegd wordt sorry te druk om te bezorgen

Sara
31 oktober 2021

Heerlijk en super snel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.H
31 oktober 2021

Was goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal Kelder
30 oktober 2021

Patat, bitterballen en de loempia’s waren koud, dus dat heb ik weg gegooid. Erg jammer want je betaalt er wel gewoon voor. Bezorging duurde lang kreeg om kwart voor 6 een mail dat ze onderweg waren maar kwart over 6/ half 7 was het er pas. Logisch dat alles koud was. Jammer!

Joyce de Graaff
29 oktober 2021

Was weer top!

Fam de Boer
24 oktober 2021

De sushi werd supersnel geleverd. De kwaliteit viel echter erg tegen. We hadden de Maki Deluxe maar twee soorten vielen erg tegen; de Maki Crispy vond ik een vreemde maki en ik had gedacht dat daar nog iets anders in zou zitten dan alleen maar wat crispy broodkruimels. En de maki met zalmsalade was echt niet lekker. Ik had daar gewoon stukjes zal verwacht. Alles bij elkaar vond ik dit niet echt voor herhaling vatbaar. Tot slot was het bestellen ook lastig want er wordt niet uitgelegd wat de producten zijn; en als je op het product klikt om meer info te krijgen bestel je juist

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan Schavemaker
20 oktober 2021

De pangsit had nagenoeg geen vulling, en de olie zal niet heet genoeg zijn geweest want ze dropen van het vet. Gyoza vulling was erg droog. Nasi was lekker.

Ronald
16 oktober 2021
Venneman
16 oktober 2021

Voor het eerst bij BOSS besteld. Had niet mijn e-mail gecheckt, maar belde of mijn bestelling doorgekomen was. Een heel vriendelijke man heeft het nagekeken en ze waren al bezig met mijn bestelling. Op de afgesproken tijd werd alles bezorgd en het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

Anna
15 oktober 2021

Top

Kim&Jeroen
4 oktober 2021

Kwaliteit van het eten is geweldig. Bezorging is gigantisch snel. Wel wat aan de prijzige kant om vaker te doen. 1 keer in de zoveel tijd is het top!

Hardholt
4 oktober 2021

T was super snel thuis bezorgd, allrs warm en netjes verpakt. Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louise
2 oktober 2021

Lekker eten, snelle bezorging

Eddie
2 oktober 2021
Ronald
28 september 2021
Anna
27 september 2021

Top top top

Frank
26 september 2021
Tineke
24 september 2021

Eten was lekker en bezorging was goed.

Tan
22 september 2021

Alles heeft weer super gesmaakt.

Frank
21 september 2021

Eten was niet warm slecht verpakt om het warm te houden.smaak was wel oke allen jammer dat we alles moesten opwarmen in de magnetron

Ilona
20 september 2021

Heerlijk en snel. Echt super.

Ronald
16 september 2021
Tineke
15 september 2021
Brands
11 september 2021

Het was allemaal heerlijk en genoeg.

Sharita
11 september 2021

Alles was lekker vers en warm

Ronald
4 september 2021
Van der meer
24 augustus 2021

Top!!

Edwin
23 augustus 2021

Geweldige kwaliteit en service. Weer heerlijk gegeten !

Egbert Marijnissen
20 augustus 2021

We miste een portie sake-make zalm

Martin
19 augustus 2021

Weer keurig, echter is sinds een aantal weken de poke bowl veranderd. Helaas in negatieve zin. De helft kleiner geworden en slecht verpakt.

Cor
14 augustus 2021

Werkelijk heerlijk eten, en supersnel geleverd.

Sylvia
12 augustus 2021
Edwin van Meurs
6 augustus 2021

Super eten op tijd klaar echt een top.tent

Mary
3 augustus 2021

Overheerlijke Sushi. bezorging op tijd. Super!

D. Folten
31 juli 2021

Het was weer heerlijk!

Cathy
26 juli 2021

Altijd top bij Boss! Heerlijke sushi en vriendelijk personeel.

Tamara
22 juli 2021

Kwaliteit van het eten was weer prima, ook lekker vers. Kwam alleen omdat t opnieuw gemaakt moest worden omdat de oorspronkelijke bestelling aan een ander was meegegeven. Helaas merk ik dat hoe drukker jullie het als restaurant hebben hoe lastiger het wordt om het overzicht te houden. Dat was ook toen we er onlangs kwamen eten :-( Dit is echter pas na de lockdowns…daarvoor was ik echt altijd super tevreden en hadden we nooit klachten. Hoop dat jullie jezelf weer kunnen herpakken in de service. Het eten blijft iig nog steeds super lekker!

Tan
19 juli 2021

Bestelling was klaar op de afgesproken tijd. Het zag er goed verzorgd uit, en het was heerlijk.

Roland
18 juli 2021

Heel erg goed, en ook een snelle levering, dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Folten
17 juli 2021

Ik had de terriyaki steak besteld en deze was warm, mals en zo ongelooflijk lekker! Ohh de maki de luxe was ook weer grandioos! Alles meer dan in orde ga zo door Boss!

Harrie
11 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk !

Monique
10 juli 2021

Heerlijk gegeten van super verse sushi.

Willy
4 juli 2021

TOP eten goed tijd van de bestelling goed Mij zie je terug

Egbert
2 juli 2021

Weer top gegeten

Koen
27 juni 2021

Heerlijk gegeten niks ontbrak zoals altijd en stond klaar om de juiste tijd! Helemaal goed dus👍

Hetty
26 juni 2021

Het was weer erg lekker.

Hul
25 juni 2021

Top!!

Edwin
21 juni 2021

Goede service en heerlijk eten ! Echt een aanrader !

M Termaat
19 juni 2021

Was weer een feestje!!

Chantal
17 juni 2021

Makkelijk bestellen. Prima bezorgd. Heerlijk gegeten. Prima prijs

Joyce de Graaff
17 juni 2021

Was weer top

Chantal
13 juni 2021

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
13 juni 2021
D. Folten
9 juni 2021

Heerlijk eten! Echter één maar en dat waren de geb. champignons. Prima bereid maar er zat verder niets bij echt alleen champignons. Beetje kaal/karig. Verder niets op aan te merken! Netjes op tijd bezorgd en zoals gezegd heerlijk gegeten!

yvon
4 juni 2021

ik miste de zal in mijn Sake Temaki

T visser
3 juni 2021

Het zag er goed verzorgd uit En het smaakte over heerlijk Was netjes snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erick
26 mei 2021
Eric Riga
26 mei 2021

Keurig op tijd en zoals altijd heerlijk gegeten

Herma rob
25 mei 2021

Gisteren bestelling geplaatst, deze is keurig bezorgd, maar bij uitpakken ontbrak de wakamesalade. Hier tot 3 keer toe over gebeld maar restaurant was telefonisch niet bereikbaar. Vervolgens via de site van boa’s een bericht gestuurd, nu 24 uur later nog geen reactie ontvangen, jammeer

Ilse
24 mei 2021

Ik had een bestelling gedaan voor 19.00 uur en de bestelling kwam pas om 19.45 uur. Best jammer. Het eten is altijd super lekker!

WvdNiet
24 mei 2021

Heerlijk en prima kwaliteit, zoals gewoonlijk. Bezorging op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
24 mei 2021

Het was heerlijk als het restaurant binnen weer open mag komen we gauw weer langs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Bokma
23 mei 2021

Lekker gegeten, kwalitatief hoogstaand. De bezorger was vriendelijk en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
21 mei 2021
Arnold
19 mei 2021

Opnieuw heerlijk gegeten, na de snelle levering

Ruud
19 mei 2021
Martijn
14 mei 2021

Eten lekker en bezorging keurig op tijd. Super!

Brian Wassenberg
10 mei 2021

Voor het eerst hier afgehaald. EN SUPER GEGETEN! Kan niet wachten tot jullie restaurant open gaat voor een All you can eat diner!

Kitty
10 mei 2021

Het was weer top! En zelfs op zondag (Moederdag) op tijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Penelope
10 mei 2021
Blonk
9 mei 2021

De helft van mijn bestelling was er niet en kwam pas 30 minuten later. Dat vonden wij wel een beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
9 mei 2021

Bezorging keurig,netjes en op tijd. Eten was heerlijk zoals we het kennen van Boss. Dit was voor ons de eerste keer besteld bij Boss en ik denk niet de laatste keer. Maar nog liever komen we gezellig bij jullie eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
8 mei 2021

Zoals altijd was de sushi heerlijk!

Bos
7 mei 2021

Heerlijk zoals altijd.

Nanni
6 mei 2021

Weer heerlijk gegeten! 5 sterren als altijd! Bedankt en tot snel weer!

Nanni
4 mei 2021

Heerlijk gegeten, zoals eigenlijk altijd! Tot de volgende keer!! ❤️

Frank
3 mei 2021
Margot
2 mei 2021

Heerlijk eten, zowel de sushi als de peperbiefstuk de spareribs en de zoetzure komkommer

Dun
1 mei 2021

Bezorging op tijd. Erg lekker en volume voor goede prijs itt andere tenten. Normaal gesproken gewoon lekker allonecaneat im het restaurant zelf.

Sanne
30 april 2021

snelle bezorging en heerlijke sushi!

Hulya
30 april 2021
Flerro
29 april 2021

Erg lekker en super snel bezorgd.

Fn
27 april 2021
Henry Wassink
27 april 2021

Goede kwaliteit en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.A.van Zelst
27 april 2021
Mariska
27 april 2021

Uitstekend! Snelle levering en lekker eten.

Rach
27 april 2021

Lieve mensen die altijd meedenken. Alleen erg jammer dat de crispy maki deze keer erg zacht was. We hadden 18 stuks waarvan de helft is gegeten helaas. Volgende keer beter.

Priscilla
27 april 2021

Altijd super alleen laatste twee keer de zwarte peper beef doorgebakken, taai en smaakloos. Rij 25 min heen en terug voor de lekkerste sushi dus nu even jammer.

Nick
24 april 2021

Ik kom al jaren bij BOSS en de kwaliteit is erg hoog. Ik woon kleine 30 minuten af van het restaurant maar absoluut geen obstakel om het op te halen. Wat ook het verschil maakt is dat de porties iets groter zijn bij het afhalen dan als je het eet in het restaurant. Het is een klein detail maar oh zo belangrijk. Niets meer dan lof.

Marisca de Vries
22 april 2021

Heerlijk

Valeria
21 april 2021

Wij willen u van harte bedanken! Het was heerlijk eten en alles was heel snel op.

F. Rijswijk
21 april 2021
Vd Horst
18 april 2021

Was weer top

Han han
18 april 2021

weer heerlijk sushi 🍣 en super snel bezorging 👍

Dsvidson
18 april 2021
Linda
18 april 2021

Heel goed

Dirk
18 april 2021

Heerlijke sushi, heel gemakkelijk via de website bestellen en betalen. Zelf een afhaaltijdstip bepalen en het staat dan op dit tijdstip klaar. Van mij 5 sterren!

Erwin
17 april 2021

Was heerlijk en snel bezorgd. Super! Meestal gaat de komkommer sushi per 6 stuks voor die prijs

Vanessa
16 april 2021
Martin
16 april 2021

Heerlijk, goed en snel

Anne Duijkers
14 april 2021

Zoals altijd was het lekker en verzorgd, maar 3 bakjes bestelde (en betaalde) gember zaten er helaas niet bij.

NEL BONNEVELD
13 april 2021

Ik bestel in uw restaurant altijd yakitori. Als ik laat bezorgen ook. Dit vlees is altijd boterzacht. Deze keer vond ik het minder. De stukjes op de stokjes vond ik groter dan normaal. Geen probleem maar sommige stukjes waren wat droger, net droge kipfilet. Normaal gesproken smelt het vlees bijna in de mond, zo zacht. Wilde dit even kwijt over de yakitori. Verder opmerking over de handroll. Toen we nog in het restaurant heb ik het ook wel gemeld dat ik de puntzak matig gevuld vond. Maar dan bestel je er nog geen,is all inclusive. Nu ik m los bestel was de handroll nog steeds slecht gevuld. Ik heb deze ook wel eens besteld bij Sushi vandaag en daar is de roll beter gevuld voor dezelfde prijs. De rest van de bestelling was perfect hoor. Ik heb er van genoten.

Danny
12 april 2021
Wim van der Niet
10 april 2021

Weer heerlijk gegeten, goed verzorgd. Op afgesproken tijd bezorgd.

Hul
10 april 2021

Top

Ronald
10 april 2021

Heerlijk eten en snelle en vriendelijke bezorging. Hopelijk kunnen we snel het restaurant weer bezoeken maar bezorging is prima alternatief.

C. Magnée
9 april 2021

Heerlijk!

Fam Visser
5 april 2021

Vriendelijke bezorger Het was allemaal goed verpakt en zoals altijd heel erg lekker!!

Dennis
5 april 2021

Vanavond hebben wij eten bij jullie besteld, zoals wij al regelmatig doen. Echter moeten wij eerlijk zeggen dat de kwaliteit vanavond niet mee viel. Wij hadden het gevoel dat het eten niet geheel “vers” was. Net alsof het al eerder klaar gemaakt was. Dit is iets wat wij niet gewent zijn bij jullie. Ik hoop dat het de volgende keer weer is zoals wij gewent zijn van jullie.

José
5 april 2021
Monique
5 april 2021

bezorging netjes op tijd. prijs , kwaliteit, hoeveelheid is niet oké. ik had een bestelling van 90 euro en hebben daarna nog bijbesteld, (bij een ander) sushi waren klein en weinig smaak, ook de handrol weinig smaak. te weinig eetstokjes en saus, geen gember ook erbij.. volgende x ergens anders bestellen.

Mari
4 april 2021

Heerlijk! Vers en kwaliteit beter dan de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
4 april 2021

Wederom naar tevredenheid. Helaas ontbrak de sojasaus, gelukkig hadden we zelf nog wat in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
4 april 2021

Eten zoals gewoonlijk heerlijk en bezorging ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
3 april 2021

Minder dan andere keren Eten was niet goed warm. Patat was als steen zo hard

Joyce de Graaff
2 april 2021
Dirk
2 april 2021

Heerlijk, makkelijk en op tijd. Van mij 5 sterren!

Marisca de Vries
2 april 2021

Heerlijk gegeten en stipt om 18.00 uur bezorgd. Groetjes Ineke en Marisca

Eddy
1 april 2021

Hele snelle levering eten was goed te doen.

John
30 maart 2021

Heel lekkere sushi gegeten, keurig verzorgt

Richard
29 maart 2021
Jörgen
29 maart 2021

Geweldig. Normaal gaan we 1 keer per maand naar Boss. Nu voor het eerst besteld. Online duidelijk en op de afgesproken tijd stond alles klaar. Goed warm en als vanouds. Boss jullie zijn toppers

Jamie
28 maart 2021

De bestelling was ruim een half uur later dan de afgesproken tijd , alles was al lauw , de patat was koud , gewoon niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
28 maart 2021

Om 13.00 uur online een bestelling geplaatst voor 18.30 die zaterdagavond. €47,00 afgerekend. Om 18.40 gebeld waar de bestelling bleef. Er werd gezocht naar de orderbon en hij was gevonden. Nou de bestelling was net klaar gezet. Hij kwam eraan. Pas om 19.00 uur werd mijn bestelling bezorgd, het warme deel was koud. Erg jammer. Voortaan naar de concurrent.

Brigitta
28 maart 2021

Het eten was om 10.45 uur besteld voor 18 uur en kwam pas om 19 uur. De bezorger kon daar niets aan doen, maar het was laat en lauw.

Valeria
28 maart 2021

Heel leker eten, goed ingepakt, we zijn super blij met jullie. Bedankt!!!

Caitlin Kok
27 maart 2021

Bezorging duurde megalang! Na 1.5 uur was het er pas wel een flesje wijn gehad voor het lange wachten De sushi was prima, maar wel jammer dat de inktvisringen klef waren en niet warm, ik heb hier 10 euro voor betaald en het kon zo de prullenbak in, hetzlfde met de currydriehoek ook koud en niet lekker meer. Echt heel jammet dit ben ik niet gewend van jullie normaal nooit iets te klagen.

Mg
27 maart 2021

Uitstekende en zeer verse sushi vriendelijke bezorger en keurig op tijd

Mona en Minne
27 maart 2021

Gewoonweg weer heerl lijk!!!

Jane
26 maart 2021

De sushi was erg lekker en genoeg . Dus zeker de moeite waard om bij boss te bestellen

Peter Haklander
26 maart 2021
Han han
26 maart 2021

weer heerlijk sushi en snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Michael
24 maart 2021

Spontaan trek in Sushi gekregen en weer lekker gegeten!

Linda
23 maart 2021

Netjes op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten.

Lange
23 maart 2021

We hebben een schotel besteld en zag er heerlijk uit! Alleen de sashimi tonijn had een aparte vissmaak die niet bij tonijn hoorde. Verder heerlijk gegeten en genoten!!

Linda
21 maart 2021

Heerlijk als altijd!

Visscher
21 maart 2021

Top. Sashimi viel wat tegen. Minder vers

Carla van Dijk
21 maart 2021

Herlijk gegeten

Chantal
20 maart 2021

Altijd lekker en vers!

Liesbeth
20 maart 2021

We hebben weer genoten van jullie heerlijke sushi!

Meriam Van Maanen
19 maart 2021

Hele goede prijs en kwaliteit verhouding!

Hulya
19 maart 2021
Annelies
19 maart 2021

Op mijn verjaardag had ik een sushi schaal besteld het was zo lekker dat we er nog 1 besteld hebben. Meer dan genoeg voor 2 personen.ook nog eens een almondy met sterretje gekregen omdat ik jarig was. Nu vandaag weer besteld en echt weer fantastisch gegeten.

Baykal
15 maart 2021

ben tevreden maar vond de sushi vroeger beter toen we nog in het restaurant mochten eten voor de corona, maar wel netjes en op tijd geleverd

Iris
15 maart 2021

Heerlijke sushi, altijd lekker en altijd snel en op tijd bezorgd.

Regina Meijer
15 maart 2021
Olga
15 maart 2021

Super snel en op de afgesproken tijd klaar ( ik heb het opgehaald) Ik miste alleen de loempia’s ( maar vond het niet nodig om hier helemaal voor te bellen , geen zin meer om het op te halen en we waren ook gevuld) Mvg Olga

TLA
14 maart 2021

Lekker als altijd en snel klaar voor afhalen.

Els Verkaik
13 maart 2021

Heerlijk gegeten maar € 10,- voor 4 gamba’s was het niet echt waard.

Fam Bos
13 maart 2021

Heerlijk weer!

Elly
13 maart 2021

Goede en prima service weer zoals gewoonlijk

Petra
13 maart 2021

Heerlijk om weer eens lekker voor het hele gezin een gevarieerde keuze te kunnen maken uit jullie menu! Prima betaalbaar, prima op tijd bezorgd, lekker gegeten!

Han han
12 maart 2021

heerlijk sushi en super snel bezorgd

Marieke
9 maart 2021

Lekkere sushi, de lekkerste edamame boontjes die wij tot zover tegenkwamen!

Anita
9 maart 2021

Super eten, heel goed ingepakt zodat het warm blijft, perfect op tijd geleverd, heerlijk Thuisfeestje

Henry Rison
8 maart 2021

Alles ok alleen dat je moet aangeven bij bestellen, hoeveel fooi je geeft dat is niet ok..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
7 maart 2021

Prima service, snel klaar en heerlijk!

Nina
7 maart 2021

Heel lekker altijd .

Marja Termaat
6 maart 2021

Heerlijk gegeten en bezorging was ook perfect!!

Debbie Kuipers
6 maart 2021

Heerlijk, al missen we de ambiance wel van het restaurant 😉

Cindy
5 maart 2021

Heerlijk gegeten, netjes verzorgd. Superleuk dat er een kleine attentie bij zat voor onze jarige job!! Dank!

Egbert Marijnissen
5 maart 2021

Super gegeten👍🏼👍🏼👍🏼

Frank
5 maart 2021

Heb vaker besteld bij boss maar deze x.was het niet zo best bijna al het eten was lou heb het in de magnetron moeten opwarmen. Beetje jammer