Beoordelingen van Boss Restaurant Zuidoostbeemster

Recente recensies van Boss Restaurant Zuidoostbeemster

5 sterren na 331 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Ziet er altijd goed en verzorgd uit, 1 ster eraf omdat er heel veel rijst onder de sushi’s zat, mag wat minder van mij 😉

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Het enige wat wij hebben gemist= GEEN WASBI bij de bestelling. Dan is de sushi toch iets minder 😥 echt helemaal geen wasabi!!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigelijk altijd goede ervaring maar vanavond vond ik het slecht. alle paling gerechten die ik had zaten een vreemde geur aan. Ik had 1 hap genomen en die was niet goed gevallen. Smaakte niet goed. De komende tijd ga ik even niet meer hier bestellen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden, lekker gegeten. Eten was goed verpakt zodat het warme nog warm was, en het koude nog koud

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Natuurlijk is het niet hetzelfde als eten in het restaurant waar alles vers bereid wordt. Maar wij hebben, als altijd, heerlijk gegeten!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle en zeer vriendelijke levering en hartstikke lekker! Een aanrader

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt superlekker!! Zo genoten van de verse mooie schaal sushi en daarbij dan de inktvisringen en loempia’s voor niet sushi liefhebbers, zeker voor herhaling vatbaar!!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk; op afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging prima op tijd! Vriendelijke bezorger! Alleen vinden wij de gerechten aan de prijzige kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke aardige bezorger, de pocketbowls waren heerlijk. De garnalen vielen een beetje tegen, had er meer van verwacht

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De afhaal sushi is van een hoge kwaliteit en erg lekker. Boss restaurant is nog nooit tegen gevallen. En daar kunnen veel andere sushi afhaaltenten nog veel van leren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, echt een feestmaal met flinke porties. De bezorging was prima, iets te vroeg maar we waren er klaar voor. Via thuisbezorgd kon ik echter niet voor onze postcode bestellen dus de voucher die ik van ze heb moeten we ergens anders zien te gebruiken. Zonder voucher bestel ik natuurlijk sowieso direct op jullie site, net als vandaag dus ook maar, dat werkt gelukkig wel gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging half uur te laat. Kwaliteit erg lekker, zoals gewoonlijk

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoonweg ouderwets heerlijk, maar we hopen toch op een snel her-opening van het restaurant. Daar eten is toch een andere dimensie.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top! De deluxe box was heerlijk en genoeg voor 2 personen. We hadden nog als extra komkommer en gyosa en ook dat was gewoon top!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak was opzich prima alleen erg jammer dat alles al koud was bij aankomst thuis 5 min rijden

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, vooral de tiger roll!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en ruim op tijd :)

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top gegeten

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Supergoed!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Last minute hier een lekkere maaltijd kunnen halen op een feestdag. Voor een niet-vis-liefhebber, was de sushi ook goed te eten, de vissmaak overheerste niet.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten, ontzettend lekker we hebben genoten. Dank jullie wel!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima service

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere Sushi van goede kwaliteit.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zoals altijd! Lekker gegeten op de laatste avond van het jaar 2020! De beste wensen voor jullie en hopelijk weer snel open in het nieuwe jaar!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede porties

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede service en kwaliteit.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, stond op tijd klaar (afgehaald) en vriendelijke mensen!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgt!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top eten op 2e kerstdag. Mooi op tijd geleverd en alles was nog warm. Mooi opgemaakte schotels.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Alles goed op smaak en warm

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk valt nooit tegen en altijd aardig

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks onze late bestelling op 1ste kerstdag hebben wij het heel snel gekregen. Alleen jammer dat de eetstokjes er niet bij zaten. Maar de smaak was heerlijk.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, net als in het restaurant, en altijd keurig op tijd geleverd!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit emn proportionering. Netjes verpakt en precies op de gevraagde tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld bij Boss en we konden kort daarna de bestelling ophalen. Alles was prima voor elkaar en we hebben heerlijk gegeten. Jammer dat we geen dessert komen bestellen maar het eten was prima in orde! Aanrader!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk !!!! Is thuis net zo lekker als in het restaurant.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is echt niet meer wat we gewend waren van Boss alles is veel groter en kwa smaak beduidend minder. De krispy waar we allemaal zo gek op waren is zeker niet meer krispy en ook de smaak is niet meer wat het was.....heel jammer

Reactie van Boss Restaurant :Beste Thijs, Het is zo jammer te horen dat u niet tevreden was over de sushi’s, wij hebben de sushi’s expres iets groter gemaakt omdat het niet meer met All you can eat concept is. Als u bij volgende bestelling aangeeft dat de sushi’s niet te groot moeten zijn, dan gaan wij er zeker rekening mee houden.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebol besteld. Erg lekker en veel!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn sashimi 10 stukjes besteld totaal maar 8 gekregen, waarvan er ook nog eens 3 met ketting, niet door te bijten. Normaal krijg je gember standaard bij je bestelling, nu extra besteld en niet de standaard gekregen. Beetje jammer. En de gebakken kip stukjes waren erg taai.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De rijst van sushi was kleverig proeft wat oud smaak was minder dan normaal wel jammer

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen en goede prijs kwaliteit verhouding! We hebben genoten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op internet is het nu niet mogelijk om te bestellen voor 24 december. Via opmerkingen is het dan na telefonisch contact gelukt. Als je dan aangeeft dat je het bijv. om 18.00 uur wil ophalen, staat in de bevestiging dat het om 17.45 wordt opgehaald. Dat klopt dus niet!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en mooi op tijd.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het helaas vanavond tegenvallen. Zat weinig smaak aan en de zalm met kaas was net rubber. Niet heel tevreden dit keer helaas.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben er weer enorm van genoten. Lekker

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! 🥰

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inktvis ringen waren slap en maakte oud. Sushi viel uit elkaar en smaakte niet vers. Normaal veel betere kwaliteit gewend was niet de prijs waard.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas niet bij ons bezorgd. Gelukkig bij een lieve buurman die wel goed op de bon keek en het alsnog bij ons bezorgde. De patat was helaas niet warm meer en heel vet

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, erg goed verzorgt. Maar ik mis de sfeer en gezelligheid van het restaurant, Thuis eten is toch anders. Hoop dat we weer gauw bij jullie kunnen komen eten. Gr yvonne Malij

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd. Tot de volgende keer!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kan na overleg nog mijn online bestelling halen. Want ik moest tot 22.00 werken terwijl de keuken al dicht was. Top service!!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per abuis zelf een verkeerde tijd voor bezorging opgegeven, gebeld en terwijl de bezorger onderweg was werd dit zonder issues gewijzigd! Top dus! Box met sushi was oké. We hadden er iets meer (kwaliteit) van verwacht.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Keurig op tijd bezorgd en mooie porties.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal vanuit Enkhuizen gekomen voor de lekkerste shusi van BOSS

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede bezorging!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd super.....en snelle bezorging

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wegens corona mijn verjaardag gevierd in kleinfamilie verband. Sushi gehaald bij Boss en heerlijk gegeten!!!! Ook kleinkinderen (8, 6 en 4) waren enthousiast. Dank zei Boss!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!!!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb heerlijk gegeten

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer verse en smaakvolle sushi. Op Thuisbezorgd.nl staan bij jullie restaurant geen foto's van de gerechten. Met foto's, zoals op jullie eigen website, maakt het voor de klant een stuk duidelijker!

Reactie van Boss Restaurant :Bedankt voor uw suggestie. Wij gaan binnen kort foto's uploaden bij Thuisbezorgd.nl 😄

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker! heb jullie pokebowl geprobeerd deze keer.. die vond ik iets te veel rijst bevatten en te weinig topping. had op het end nog een halve bowl witte sushi rijst over. verders weer heerlijk gegeten!

Reactie van Boss Restaurant :Bedankt voor uw advies, wij gaan er aan wat doen zodat u volgend keer kunt aangeven bij het bestellen wat u wenst

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder dan dat we gewend zijn veel ste veel rijst onder de sushi bezorging was top

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en lekker vers! Bezorging precies op de afgesproken tijd. Het was genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en het was weer heerlijk!!!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten , en stond klaar dat we het kwamen afhalen! Toppers!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super goed gegeten

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig sinds corona. En over het algemeen helemaal top. Vandaag de gambas (die je zelf moet pellen) genomen maar deze waren helemaal uitgedroogd. De rest was weer top maar dit gerecht is niet aan te raden.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk wij. missen het eten bij Boss maar halen zolang het niet kan ook heerlijk!!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed hier

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten. Steun de horeca in deze tijd. Als je uiteten gaat ben je het ook kwijt en de porties zijn ruim voldoende.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd stond alles klaar. Goed verpakt. Mn jongste heeft heerlijk gegeten. :-)

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit , goede warme levering, goede verhouding prijs , hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de sushi. Het heeft ons heerlijk gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!!!!!!!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, echt genieten. Maar dat is het elke keer!!!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top verzorgd

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

I.v.m corona had ik sushi besteld om mee naar huis te nemen. Toen ik aan kwam stond alles al klaar en kon ik het zo mee nemen. Toen ik thuis kwam was het nog warm echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s afgehaald, wij zijn blij dat deze mogelijkheid bestaat. Primakwaliteit, tot een volgende keer

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, normaal formaat, heerlijk gegeten!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak bij Boss gegeten en het bezorgde eten smaakt net zo prima als het in het restaurant smaakt.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als elke keer weer tevreden over de zwarte peper beef .. de favoriet van onze zoon.. zou zo graag het recept willen..🤣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zullen jullie steunen om als het financieel kan bij jullie te bestellen.

Reactie van Boss Restaurant :Wij danken u hartelijk voor uw steun en het vertrouwen in ons.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd en HEERLIJK !

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Keurig op tijd. Jammer dat er te weinig eetstokjes bij zaten. We hadden hier wel om gevraagd in de toelichting.

Reactie van Boss Restaurant :Excuses hiervoor, u kunt bij volgende keer bij de opmerking aangeven hoeveel paar stokkjes u wenst te hebben. Wij gaan ervoor zorgen dat het allemaal in orde komt. 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.. ik vind het bezorgen wel.duur tov. Eten in het restaurant.. Misschien een idee om schalen te maken.. Met een vaste prijs Nu vind ik de prijs kwaliteits verhouding scheef..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig verzorgd

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het, en stond klaar op de afgesproken tijd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Heerlijk gegeten! Attent om een flesje voor de jarige er bij te stoppen. Bedankt boss!! Snel weer bij jullie zelf!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sojabonen waren koud. Gegrilde zalm was een beetje uitgedroogd & van de crispy sushi was alle crispy eruit gevallen, dus hadden we alleen de buitenkant. Alle andere sushi was top.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu we niet meer gezellig in het restaurant kunnen eten is het fijn om het ook af te kunnen halen. Gelukkig is het even lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk ook bezorgster was weer heel aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 25 min. Te laat geleverd. Vullingen van div. Shusi was ondermaats

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd heerlijk!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en vers. Bezorging erg snel. Enig puntje is dat we het jammer vinden dat de porties van bv de grill dubbel zijn. 8 garnalen ipv 4, biefstuk puntjes ook een dubbele portie. Zou beter zijn om net zoals in het restaurant 1 persoons porties te kunnen bestellen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, als vanouds lekker en flinke porties van de side dishes. We hebben heerlijk gegeten!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was als vanouds heerlijk, porties goed, alleen jammer dat de besteld udon noodles er niet bij zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wel wat weinig.........

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er deze keer een zalmsalade bij in plaats van een garnalensalade en ik hou absoluut niet van zalm :( Erg jammer van mijn € 6,60!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd .keurig op tijd klaar

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

afgehaald. Was heerlijk maar schrok van het formaat van de sushi.... deze zijn wel heel klein geworden. Ben al klant sinds Boss in de Beemster zit maar de sushi is inmiddels 50% gekrompen. Er jammer. Gaat qua prijs/kwaliteit wel een beetje scheef lopen zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit heerlijk en vers

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik besteld had allemaal ontvangen en het was zelfs nog lekker warm.De smaak is als van ouds altijd perfect en de gevraagde tijd was ook in orde.Een echte aanrader dus.Groetjes,Johan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben een behoorlijke grote bestelling gedaan en we schrokken eigenlijk hoeveel we kregen. De sushi stukjes waren behoorlijk kleiner dan we van jullie gewend zijn. Het was klef en in onze zeewier zakjes zat erg weinig zalm. Sorry, we zijn er dol op om bij jullie te eten. Maar deze bestelling was verre van wat we van jullie gewend zijn

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goddelijk lekker en ook de dikkere patatten vielen goed in de smaak. Snelle levering en vriendelijke bezorger maken het bestellen altijd tot een feest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker eten en alles altijd netjes goede zaak

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker en keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen bij Boss is top. Heerlijke gerechten, veel keuze, betaalbaar, snel klaar, top kwaliteit, grote porties en uitstekende service. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was zoals wij gewend zijn in het restaurant als wij daar eten! Heerlijk dus! Alleen was de soja saus wat weinig en miste ik de gember.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en uiteraard was het weer om te smullen, net als in het restaurant. Dikke prima!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzoek om vega en vis in de vakjes te scheiden in de bakjes was niet gelukt. Geen ramp, maar wel als de de bakjes volledig door elkaar geschud aankomen. Er zat meer saus op de deksel dan op de sushi.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

rolletjes zijn wel klein besteld voor 46 euro mijn idee net 1 ronde als je er gaat zitten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 4e keer dat we bestelde en al weer was het heerlijk en goed. Het is en blijft een top restaurant en ik zou niet weten wat er nog beter kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk: uitstekende kwaliteit en goed warm. Enige suggestie: serveer de uitjes op de beef zwarte peper er apart bij, dan blijven ze knapperig.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig wat bij jullie met alle tevredenheid. Nu was de bestelling helemaal compleet, super fijn en snel geleverd. Helaas was de bief met pepersaus taai en droog, en de carpacciosalade was bevroren. Iets wat wij nog nooit meegemaakt hebben. Wat nog nooit is gebeurt is dat deze gerechten helaas in de prullenbak zijn beland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, top kwaliteit wat je mag verwachten van een top restaurant. Snelle bezorging. Ook als je in het restaurant gaat eten is alles altijd top en de sterren meer dan waard.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan op de website voor bezorging om 18.20, uiteindelijk pas om 19.45 bezorgd. Naast sushi ook warme gerechten besteld, beef Teryaki was lauw en de gebakken garnalen slap. Het was de eerste dag dat de horeca weer open mocht, verkeerd ingeschat van de organisatie. Erg jammer, in de "corona tijd" ook besteld en dat was prima. Wij zijn van het begin al klant in het restaurant in de Beemster.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer super lekker! Voor het eerst afgehaald. Blijft een verwennerij het eten van boss. Personeel en gastvrouw altijd super aardig en gastvrij. Persoonlijk vind ik 5 sterren nog te weinig.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld in de Corona periode. Alle 3 de keren prima op tijd en heerlijk gegeten. 👍👍

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi. Blij dat jullie ook weer open zijn.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerder hadden wij bij andere sushi restaurants besteld, maar nu toch besloten een ritje van Oostzaan naar de Beemster te maken. Zeker de moeite waard. Sushi was vers en super van smaak. Hopelijk kunnen we snel weer eens in het restaurant aanschuiven.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals gewoonlijk super!!! Alleen deze keer heel lang moeten wachten op bestelling niet gewend. Gebeld en bezorger zou onderweg zijn, maar duurde nog een half uur

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen, op afgesproken tijd bezorgd en heerlijk gegeten ! 👍🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

ondanks de drukte het afhaal menu weer zeer goed.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker zoals altijd!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer super lekker......was nu de vierde keer dat we af haalde ik hoop echt dat als het restaurant weer open is ze de af haal mogelijkheid behouden.......weet eigenlijk niet of dat voor corona al kon maar wij vinden het heerlijk....!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon! erg lekker zoals Boss is lekker doen!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi weer heerlijk. Bezorging mooi op tijd. Kan niet wachten totdat we er weer kunnen eten :-)

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat we weer bij ons vertrouwde restaurant Boss hebben besteld. De bestelling werd keurig bezorgd. Netjes in een box. De verassing was dat we zelf een fles wijn erbij kregen. Heel erg leuk. De sushi was erg lekker. De beef met peper heerlijk. Spareribs zoals Boss ze maakt top. De nasi was ook heerlijk. Evenals de zalm. We hadden echt het gevoel dat we weer bij Boss waren. Kortom we hebben genoten van het heerlijke eten op de verjaardag van onze 16 jarige zoon.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!!! Heerlijk als altijd. Wij waren superblij erachter te komen dat ze ook bezorgen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was redelijk optijd, echter er was er geen soja of wasabi of stokjes, dit duurde nog 5 minuten, lief dat fles wijn cadeau kregen maar het was wel erg lang:(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam vers en warm aangeleverd. Dezelfde kwaliteit als in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was geweldig. 1 puntje van kritiek, de peper beef was erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals altijd!!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt en vers. Heel lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top, half zes ophalen 17:31 kwam de bestelling naar buiten. Heerlijk gegeten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, boss in huis. Kijk ernaar uit om weer echt bij jullie te komen eten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker bedankt

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden goed geregeld de afhaal service met een heeriijk flesje wijn erbij

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten voor een prima prijs. Bezorging is altijd op de gevraagde tijd (zelfs een paar minuten te vroeg), erg vriendelijk en goed rekening houdend met de 1.5 meter. Het zou mooi zijn als in de toekomst ook via Safari (Apple) bestelt kan worden.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven verwachting. De sushi smaakt erg goed, niet zo zout gelukkig. Bezorger stond sneller voor de deur dan de mail met bericht dat hij onderweg was!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, vriendelijke bezorging en op afgesproken tijd, fles wijn cadeau ! Wordt zeker herhaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger. Het eten is altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De zwarte peper beef was weer heerlijk 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

eten weer zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De gebakken banaan is alleen niet aan te raden bij Boss. Helaas is bij ons iedereen er ziek van geworden die daar van gegeten heeft.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en de porties waren groter dan verwacht. Ik ga hier zeker vaker bestellen of naartoe. Ik woon zelf in Amsterdam maar ben bereid om een stukje te rijden als het zo lekker is. Super blij dat dit restaurant mij aanbevolen werd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima verzorgd alleen de tiger maki was iets minder verzorgd dan de vorige keren verder wel lekker Tot de volgende keer 👍🏻

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Bestelling kwam zelfs 5 min te vroeg!! Fles wijn extra. Echt een aanrader.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker met het gezin van al het lekkers gegeten.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker zoals altijd en de bezorging was super snel!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, op tijd bezorgd en zelfs een flesje wijn cadeau gekregen!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, super vers en vriendelijk personeel.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle levering.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. En super lief de chocolade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, we kregen nog een lekker flesje wijn omdat de sushi later werd afgeleverd (moederdag drukte), heel attent. Hopelijk kunnen we snel weer op locatie eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed. Kregen er zelfs een flesje wijn bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en zeer nette en snelle bezorging.bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik voorop stellen: het is hier altijd heerlijk en we hebben er evengoed geweldig van genoten, plus de fles wijn kado was erg aardig.. Dus het is niet dat we hier nooit meer terug zullen komen, dan wel bestellen.... Echter was de bezorging en service teleurstellend. Een week voor mijn bestelling stuur ik bericht via de site, of ik vooraf kan bestellen, omdat ik op Moederdag zelf niet verwachtte dat ik tijd zou hebben om het ongemerkt te bestellen. En gezien het een verrassing voor moeders moest zijn (die nu eindelijk weer sushi mag eten) wilde ik dat voorkomen om op zondag stiekem te moeten gaan doen.. Met de eerste reactie op mijn bericht via jullie site, van Peter, zou iets mis zijn gegaan, daar hij naar eigen zeggen meteen had gereageerd. Prima, kan gebeuren. Maar dan krijg ik dus afgelopen vrijdag ochtend een email van Peter, "ja hoor, vooraf bestellen kan.." Super! Dan reageer ik nog binnen datzelfde uur met de vraag hoe we dat dan gaan aanpakken, gezien ik in de bes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd voortreffelijk. Echter kwam de bezorger 40 min later dan afgesproken. Ben na 20 min maar eens gaan bellen en kreeg het idee dat we vergeten waren ondanks het feit dat we in de morgen al hadden besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging op het moment dat ik had aangegeven met een fles wijn erbij! Echt top top top service die ik zeker aan mensen zal aanraden!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi box Maki Lovers laten bezorgen. Prima kwaliteit en lekker! Op tijd bezorgd. En als verrassing een flesje rode wijn erbij! Een aanrader dus. Gaan we zeker vaker doen!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt een beetje saai....want het is altijd superlekker en keurig op tijd!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, enig nadeel is dat er géén gember bij geleverd wordt ( ik had gevraagd om extra maar er zit kennelijk überhaupt geen gember bij de sushi). Lijkt me een kleine moeite en wat mij betreft hoort dit wel echt bij sushi.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer overheerlijk! Alleen jammer dat er veel te weinig sojasaus bij zat.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Alles goed verzorgd verpakt en een flesje wijn erbij gekregen, een grote verrassing! En vriendelijke bezorger.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mee denken, excellent service en vriendelijke op telefoon. Snel bezorging, Heerlijke gegeten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk zelf het warme eten was warm

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer overheerlijk! Snel bezorgd, lekker warm & genoeg eten voor iedereen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd worden de heerlijkste superverse sushi en ander lekkers met een vriendelijke glimlach gebracht! Dat is genieten maar we zullen blij zijn om weer bij jullie zelf te kunnen komen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook in de Corona tijd fijn om onze favoriete sushi op een veilige manier af te kunnen halen! Goed geregeld.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd😁👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd even heerlijk! Porties zijn voldoende, zodra jullie restaurant weer open mag zien jullie ons snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit prima, kwantiteit matig, was beter gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en keurig. Het geleverde eten was heerlijk, alleen jammer dat de nasi er niet bij zat....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Niks op aan te merken enige minpunt was dat we 2x komkommer salade hadden ipv 1x komkommer en 1x wakame en dat het bijna 45 minuten later werd bezorgd dan aangevraagd maar dat zal met drukte te maken hebben. Verder echt wel goed hoor

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en nette service

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 min. later bezorgd, maar de kwaliteit was zoals altijd uitstekend! Nog bedankt voor de heerlijke fles wijn.En hopelijk tot snel in jullie restaurant bij tafel 94.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren zeer tevreden, van A tot Z. Makkelijke, duidelijke website om te bestellen, eten kwam stipt op tijd (zelfs een mailtje 10 minuten tevoren dat de auto was gaan rijden) en het eten was heerlijk. Super verse sushi en ook het warme gerecht was erg goed. Enige verbeterpunt: doe de crunchy uitjes van de beef zwarte peper er niet al op, maar doe ze er apart bij. Nu waren ze zacht en zompig en als je ze er apart bij doet blijft het crunchy. Voor de rest was alles echt super. En ook de fles wijn die erbij zat was een heel leuke, attente verrassing. Wij gaan zeker vaker bestellen zodat we BOSS in deze gekke tijden iig niet hoeven te missen!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Leuk dat er nog een fles wijn werd gedaan!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en heerlijk eten, top !

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister sushi besteld. Zoals gewend van Boss was het weer heerlijk!! De sushi werd heel netjes geleverd aan huis. Hoefde niet lang te wachten. Vriendelijke bezorger en er werd goed rekening gehouden met de huidige corona maatregelen. Dik tevreden.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld en weer heerlijk gegeten. Echt een aanrader!! Kleine tip, hou er rekening mee bij bestellen dat de porties een stuk groter zijn dan wanneer je in t restaurant eet.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat ik nog kan genieten van al het lekkers en dit niet hoef te missen door de huidige omstandigheden. Het bestellen is simpel en snel gedaan en bij het ophalen van mijn bestelling, zeer vriendelijk personeel en volgens alle maatregelen. Heerlijk gegeten, bedankt. Ik wens iedereen veel sterkte en graag tot ziens in betere tijden.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Flesje wijn Waren 3 porties. Geleverd als 2 Graag elke portie apart

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

als van oud zeer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top, erg lekker 😋

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten haren in de biefstuk en de kip. Hier over gebeld met Boss en wordt netjes opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd gek op het eten bij Boss. Deze keer speciaal voor onze jarige dochter (ze werd 14 jaar) eten laten bezorgen in deze rare tijd (corona). Helaas waren alle warme gerechten koud aangekomen en hierdoor niet lekker. De sushi was lekker maar doordat de warme gerechten koud waren geworden was het qua prijs een hele dure bezorg maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service! Lekker eten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super. Mooi optijd bezordt en heerlijk gegeten. Hoop snel weer bij jullie te kunnen eten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk van gegeten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Flesje wij erbij gekregen. Super!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijke sushi! We hebben genoten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECT! Hele lekkere sushi, alsof ik in het restaurant zelf zit. Service was netter dan netjes. We kregen zelfs een fles merlot van het huis! Maakte mijn dag helemaal :D

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfekt.....heerlijke sushi goed vers en verpakt. Precies op afgesproken tijd en óók nog een lekker flesje wijn erbij!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk. Moet zeggen, daar eten is veel leuker en gezelliger, maar dit is een goede variant. Ben blij dat we kunnen afhalen. Vooral doorgaan.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Top kwaliteit 👍

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ben ik blij dat we nog bij jullie kunnen bestellen. Normaal eten wij gemiddeld 1x per maand gezellig bij jullie en eerlijk ik mis het! Gelukkig kunnen we bestellen en ik kan vertellen het is net zo lekker als in het restaurant alleen minder gezellig. Hoop jullie snel weer te zien.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was zoals gewoonlijk weer erg lekker. Snelle bezorging en snelle service. Hopelijk kunnen we weer snel komen eten ipv thuis eten.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! We missen het echt niet eten, bestellen en thuis eten was een goede oplossing! We hebben genoten en zullen snel weer bestellen. Top!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Service!! Super snel bezorgd en het eten was erg lekker. We hadden een jarige en daarom kregen wij een fles wijn. Heel fijn!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was erg koud en sla was doorbloed, geen kaas en biefstuk salade was smaakloos, gewoon te koud en vies! lamsvlees veel meer vet, dan vlees en had geen smaak. Alles weggegooid. Nasi was oke, zoete kip middelmatig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou elke dag weer 5 sterren geven. De vriendelijkheid, professionaliteit, het is zo jammie! En de kwaliteit blijft hoog ondanks 't afhalen of bezorgen is. We kregen er een flesje wijn bij als verassing

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service , lekker eten. en vooral de attentie van een heerlijke fles witte wijn kunnen wij zeker waarderen. Top geregeld en #lokaalondernemerssteunen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heerlijk gegeten. Had natuurlijk liever een bezoek aan het restaurant gebracht, maar dit kwam er het dichtst bij in de buurt. Mijn zoon (groot fan van Boss) was gisteren jarig en was helemaal blij met de Sushi.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service van Boss! Onze bestelling was stipt op tijd. De sushi was echt heerlijk, de warme gerechtjes top en nog keurig warm bij aankomst én een heerlijke fles rode wijn van het huis erbij. Wij bestellen zeker weer bij Boss! En zodra het weer mag, komen we gewoon weer eten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Het was mooi op tijd klaar en erg lekker. Ga zo door!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar gemaakt. Jammer dat er geen foto bij de sushi boksen staan. Goed afhaal systeem. Met een gratis flesje wijn boven de 25 euro Wel erg prijzig.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, waarbij de 1.5 meter afstand werd gewaarborgd. Heerlijk gegeten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja...wat zal ik ervan zeggen. Als vaste klant van BOSS miste ik de gezelligheid, maar het eten was zoals gewoonlijk weer TOP!! Blij dat deze mogelijkheid er is....en hopelijk tot snel!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals gewoonlijk maar wel ruim 3 kwartier te laat terwijl ik al vroeg in de middag besteld had. Wel een fles wijn gekregen voor het wachten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heeerlijk gegeten Super vers en heel smaakvol Vrolijk en vlot personeel

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren besteld en opgehaald. alles netjes verpakt en ivm Corona juiste maatregelen bij de deur. Elen zoals altijd lekker.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en zeer goede service bij het afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,keurig op tijd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Met deze Corona crisis moeten we al zo veel inleveren. Een lekker avondje uit zit er voorlopig even niet een maar heerlijk lekker eten aan huis met een flesje wijn van het huis van ons favoriete date night restaurant. Het eten was ook aan huis heeerlijk! Sommige gerechten zijn wel lekkerder als ze echt heet zijn naar Hey! Wij klagen niet! We hebben heerlijk gegeten en zullen zeker vaker thuis laten bezorgen!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super sushi...altijd erg goed. Zelfs in deze tijd keurig geregeld.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De hapjes waren heel lekker, alleen relatief duur ten opzichte van Eten in het restaurant

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk !!! super snel bezorging en vriendelijke bezorger. Wij hebben fles wijn gekregen. Dankjewel.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en een super service

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd klaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk zoals altijd! Toen we het afhaalde kregen we er gratis een fles wijn bij. Super lief gebaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoeie en supersnelle service! Sushi’s waren erg snel bezorgd en nog lekker warm en vers. Ook nog een fles wijn cadeau gehad, heel erg bedankt voor de topservice!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, ook de warme gerechten waren nog warm toen we thuis kwamen na 20min. Echt genoten

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de smaak, versheid en bereiding van de gerechten. Qua prijs wel aan de hoge kant.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en, heerlijk gegeten! Echt voor herhaling vatbaar

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snelle bezorging en ook nog een fles wijn cadeau gekregen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte ook thuis heerlijk! Bezorger leverde de tasjes in een grote plastic bak waar je het uit kon pakken. De bezorger droeg een mondkapje en bleef op gepaste afstand. Er zat zelfs een gratis fles wijn bij en meer flesjes sojasaus dan besteld. Kortom ook thuisbezorgen door Boss is een aanrader.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e x besteld. Keurig op tijd. Zag er netjes verzorg uit, alleen de warme gerechten waren al koud. Ook de extra bestelde soja was niet geleverd. Omdat er geen mogelijkheid bestond wasabi te bestellen gingen wij er vanuit dat dit er bij zou zitten. Niet dus. Jammer

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was compleet. Warme gerechten waren ook nog warm. Prima op smaak. Lekker gegeten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en komen snel weer sushi ophalen bij jullie! De beste Sushi! Wij komen (na heel wat proeven ook bij andere restaurants toch altijd weer terug bij Boss.) Heerlijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk , moet eerlijk zeggen dat ik het niet goedkoop vond, vooral niet de zwarte peper beef .. 11,50 een portie ..

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten. Alleen graag iets meer sojasaus erbij willen hebben.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tien sterren voor kwaliteit en nog een tien sterren voor de bezorging. Helemaal super.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en makkelijk en lekker gegeten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, grote porties en minimale wachttijd! Echt fijn dat we in deze Corona-tijd gewoon kunnen blijven genieten van jullie heerlijke sushi 😍🍣

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Wel wat prijzig.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten , alleen deze keer thuis. De bestelling was klaar op de afgesproken tijd . We kregen een fles rosé van het huis , 👍

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig bezorgd, precies op tijd! Helemaal top!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit sushi (zoals altijd), ook als je afhaalt.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer top, net zoals altijd. Kreeg zelfs een flesje wijn van het huis!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd binnen een half uur geregeld en was in 1 woord goed. Voor herhaling vatbaar

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alles was goed op temperatuur. Echt super en als verrassing ook nog een fles wijn gekregen. Toppie ontzettend bedankt

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor mekaar, Bedankt voor het flesje wijn. Eten was vers, warm en lekker...

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

In Corona tijd veilig een heerlijke maaltijd opgehaald. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Prima oplossing zo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoede service en heel vriendelijk personeel. Mijn favoriete restaurant

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk was echt heeel erg door gebakken vond erg jammer echt heel taai

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en zoals altijd zeer goede kwaliteit.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen ging gemakkelijk, de bezorging prima op de afgesproken tijd en contactloos, en het eten was verrukkelijk! Voor herhaling vatbaar!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Met respect voor Boss kan ik zeggen dat de bestelling goed is verlopen. Op afgesproken tijd kwam men naar buiten met het bestelde. Ik wens hen heel veel sterkte in deze bizarre tijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service lekkere sushi en gratis wijn! Top

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Jammer dat jullie dicht zijn maar dan toch op deze manier een beetje Boss maar dan thuis aan tafel. Hopelijk gaan jullie weer snel open en komen we weer langs.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd uitstekend, bestelling eenvoudig en bezorging snel!! Top

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat Boss kan komen bezorgen in deze tijden. Het eten was als vanouds lekker, allemaal kleine bakjes op tafel. Een aanrader!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zoals gewoonlijk👍🏽

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super blij dat ik online kan bestellen. Het was weer heerlijk, net zoals altijd! Bedankt daarvoor😁👍🏼

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker. Goed geregeld allemaal. Bedankt.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gisteren sushi opgehaald bij Boss omdat we er toch wel erg trek in hadden. Complimenten voor de voorzichtige manier van handelen! We werden verzocht op het terras te wachten op onze bestelling. Deze werd in beschermende kleding naar ons toegebracht. Als bedankje voor onze medewerking, kregen we een heerlijke fles Chardonnay mee! Complimenten en fijn om te weten dat we alsnog terecht kunnen bij Boss!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is naar tevredenheid. Het heeft goed gesmaakt, was optijd. Als je niet naar het restaurant kan, dan maar hier heen. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het heerlijk stond keurig op tijd klaar helemaal goed tot snel

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd en het zag er supergoed uit! En uiteraard zoals ik ook niet anders verwacht had was het heerlijk! We hebben nu inplaats van in het restaurant thuis genoten! Dit gaan wij zeker vaker doen!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snelle bezorging, misschien na deze moeilijk tijd vaker bezorgen? Want wij vonden het echt top!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag laten thuis bezorgen! Super service en heerlijk gegeten. Van de biefstuk met peper en de gewokte groenten mooie porties gehad. Groter dan verwacht 😋👍🏻 De sushi was heerlijk zoals altijd 🍣 Zeker een aanrader!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating